Loading...

Zorgverzekering Venebrugge Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Venebrugge. Dit kan o.a. naar OHRA, FBTO, Menzis, Achmea, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om het huidige contract goed door te nemen. Past jouw afgesloten polis met jouw wensen. Met behulp van een nuttige zorgvergelijker mag ook jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals acnetherapie en homeopathie. Het overstappen is razendsnel gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is soms lastig. Termen als Basispakket + Medicijnbeleid zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van AnderZorg of PNOZorg tot bijv. Delta Lloyd en Zekur. Hoe ontdek ik een betrouwbare polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij onze zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die aansluit op de behoeften. Is het lastig? Op deze pagina bekijk je bruikbare gegevens met betrekking tot de restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Tuk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Venebrugge? De kosten van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je eenvoudig besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De vergoeding kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check jij snel welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-venebrugge


Betrouwbare zorgpolis in Venebrugge?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Sint-Annaland afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina lees je meer over cruciale factoren die van belang zijn. Met deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Confabulatie of Geslachtsidentiteitsstoornis, en tevens voor bijv. Ozaena en Syndroom van Alagille. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). Jouw “win” is lagere maandlasten. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Hardenberg) of soms een opleiding. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Venebrugge?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Venebrugge of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Hieronder vind je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere twaalf stuks per jaar).
 7. Selecteer de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is CZdirect) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Venebrugge?

Jouw basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Venebrugge. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis en Dieetadvies, Verloskundige zorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Bekijk de condities van de actuele polis en zie meteen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina vind jij meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Venebrugge wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: inspecteer of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Venebrugge. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Venebrugge? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Venebrugge moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal zorginstellingen in de buurt van Hardenberg. Zoals podotherapie, ergotherapie, logopedie, kraamzorg of ook plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, audicien, stoppen met roken. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Avéro Achmea en National Academic. Check de voorwaarden van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgpolis Kaakgewrichtbehandeling.

Verzekeringskantoor in Venebrugge

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact omtrent jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Venebrugge. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige kijkt naar je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Venebrugge