Loading...

Zorgverzekering Ven-Zelderheide Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Ven-Zelderheide. Bijvoorbeeld naar CZ, VGZ, OHRA, FBTO, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt deze actuele polis nog met jouw situatie? Via deze scherpe zorgvergelijker kan jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende modules als brillen en lenzen of geneesmiddelen. De overstap is razendsnel gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is best moeilijk. Zaken als Vrije artsenkeuze en Zorginstituut Nederland zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of PNOZorg tot aan Interpolis en Salland. Hoe vind ik een betaalbare polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Met behulp van deze zorgvergelijker tref je direct en zonder problemen een goedkope verzekering die klopt met jouw zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina vind jij handige specificaties ten aanzien van restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, eigen risico. Zie ook meer over Tuitjenhorn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Ven-Zelderheide? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via ons vergelijk script – met uitgebreide functies – spot je direct welke partij voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg is vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-ven-zelderheide


De beste zorgpolis in Ven-Zelderheide?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Sint Philipsland afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Hierna bekijk je belangrijke factoren die van belang zijn. Via deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Cheilitis of Gastritis, echter ook Multiple sclerose en Synesthesie. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (max €500). De reden hiervoor is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra polis voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Gennep) of juist een onderwijsinstelling. Je ontvangt een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ven-Zelderheide?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Ven-Zelderheide of in deze buurt. Let op: je doet dit veel rapper en nog effectiever d.m.v. internet. Hier check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 9 keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is CZ) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Ven-Zelderheide?

Jouw basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Ven-Zelderheide. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer en tevens Ergotherapie, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de kleine letters van jouw huidige dekking om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website spot je meerdere populaire zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Ven-Zelderheide wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: verifieer of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Ven-Zelderheide. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Ven-Zelderheide? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €55 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Ven-Zelderheide moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er vele verschillende types zorg in de regio Gennep. Neem nou diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, podotherapie en audicien, apotheek, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Kiemer en VGZ. Bestudeer de afspraken van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Kaakchirurg.

Verzekeringskantoor in Ven-Zelderheide

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Ven-Zelderheide. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon checkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ven-Zelderheide