Loading...

Zorgverzekering Veldhoven Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Veldhoven. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, Achmea, VGZ, CZ, OHRA. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om het huidige contract nog eens door te lezen. Past de huidige polis met jouw behoeften? Via een handige zorgvergelijker kun je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als bijv. tandarts en alternatieve zorg. De overstap is binnen mum van tijd gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is soms moeilijk. Zaken als Betalingsregeling en Natura zorgverzekering komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of Menzis tot bijv. DSW en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via een zorgvergelijker tref je snel en moeiteloos een goedkope verzekering die klopt met alle zorgbehoefte. Problemen? Op deze website bekijk jij bruikbare info met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis. Lees ook alles over Tricht zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Veldhoven? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – inclusief handige filters – tref jij gelijk welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg betreft vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-veldhoven


Populaire zorgpolis in Veldhoven?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Sint Maartensbrug afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Op deze site ontdek je belangrijke variabelen die extra belangrijk zijn. Via deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Beroepseczeem of Fatale familiale insomnia, echter ook Passieve immuniteit en Prosopagnosie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Veldhoven) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Veldhoven?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Veldhoven of rondom deze plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via internet. Hier tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (onder andere negen keer).
 7. Kies de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is AnderZorg) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Veldhoven?

Jouw basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Veldhoven. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekeraar en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hierna lees je enige populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Veldhoven wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: trek even na of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Veldhoven. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Veldhoven? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Veldhoven moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog een aantal zorginstanties in de buurt van Veldhoven. Bijvoorbeeld: diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, kraamzorg of haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, audicien. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij AnderZorg en ZorgDirect. Bekijk de condities van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Iriscopie.

Verzekeringskantoor in Veldhoven

Wil je het liefstface to face contact omtrent jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Veldhoven. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Veldhoven