Loading...

Zorgverzekering Velddriel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Velddriel. Populaire keuzes zijn Menzis, Achmea, VGZ, CZ, FBTO. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt de bestaande polis met jouw wensen. Met medewerking van deze scherpe zorgvergelijker kan men vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld oedeemtherapie / anticonceptie. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Feiten zoals Drempelinkomen of Eerstelijnszorg zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of ONVZ tot o.a. HEMA en United Consumers. Hoe vind ik een professionele verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van onze zorgvergelijker achterhaal je snel en eenvoudig een duidelijke verzekering die in lijn is met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij handige specificaties aangaande de eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Tonden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Velddriel? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De vergoeding wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de vergelijk module – met handige zoekfuncties – bekijk je gelijk welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-velddriel


De beste zorgpolis in Velddriel?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Sint Kruis afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Op deze site ontdek je veel besproken aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Atresie of Ziekte van Duchenne, en tevens voor bijv. Ouderdomswrat en Snuff. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij minder zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (de max is €500). Je profiteert van een lagere premie. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Maasdriel) of wellicht een onderwijsinstelling. Je ontvangt een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Velddriel?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Velddriel of ergens in de buurt. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler via internet. Op deze pagina check je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere zes keer p/jaar).
 7. Selecteer de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld ZorgDirect vergoedingen) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Velddriel?

De basispolis dekt een groot deel van de zorgkosten in Velddriel. Zo ben je standaard verzekerd voor bijv. Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Check de voorwaarden van jouw huidige dekking om te zien wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina lees jij een aantal gangbare zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Velddriel wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: controleer goed of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Velddriel. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Velddriel? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Velddriel is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele verschillende types zorg in de gemeente Maasdriel. Denk aan: diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie maar ook psychologische zorg, apotheek, audicien, haptonomie, stoppen met roken. De vergoedingen wisselen nogal bij De Amersfoortse of Stad Holland. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Insulinepomp.

Verzekeringskantoor in Velddriel

Heb jij het liefst 1 op 1 contact rondom een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Velddriel. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist geeft advies m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bekijkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Velddriel