Loading...

Zorgverzekering Veere Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Veere. Populaire keuzes zijn VGZ, OHRA, FBTO, CZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Past deze afgesloten polis nog met jouw situatie? Via deze handige zorgvergelijker kan iedereen nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals o.a. mantelzorg + anticonceptie. Het overstappen is binnen mum van tijd gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Aspecten zoals Wanbetaler + PGB vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of OZF tot bijvoorbeeld DSW en Zekur. Hoe stap ik over naar een passende aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker achterhaal je vlug en ongecompliceerd een voordelige verzekering die aansluit op je behoeften. Problemen? Hier check je makkelijke adviezen m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Tolbert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Veere? De tarieven van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis verschilt per persoon. De vergoeding wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – en de speciale filters – bekijk jij snel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-veere


De beste zorgpolis in Veere?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Sint Hubert afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Op deze site lees je meer over enkele factoren die van belang zijn. Met deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Cyste of Hepatitis A, echter ook Non-verbal Learning Disabilities en Priapisme. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Veere) of mogelijk een opleiding. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Veere?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Veere of omgeving. Handig: je doet dit veel rapper en gemakkelijker d.m.v. internet. Hieronder spot jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (onder andere zes per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Zekur vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Veere?

Jouw basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Veere. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter ook Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies, Logopedie. Bekijk de condities van jouw actuele verzekeraar en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Hierna check jij enkele algemene zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Veere wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: verifieer of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zeeland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Veere. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Veere? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Veere is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Ook vind je velerlei verschillende types zorg in de buurt van Veere. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg en haptonomie, apotheek, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij HEMA of UMC Zorgverzekering. Check de dekking van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Injectiepennen.

Verzekeringskantoor in Veere

Prefereer jij face to face contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Veere. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider inventariseert de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Veere