Loading...

Zorgverzekering Veeningen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Veeningen. Populaire keuzes zijn FBTO, Achmea, VGZ, Menzis, OHRA. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt jouw bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Geholpen door een handige zorgvergelijker kan jij gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals medische hulp buitenland of acnetherapie. Het overstappen is binnen mum van tijd geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is best niet makkelijk. Zaken als Collectieve zorgverzekering + Eigen bijdrage zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of ONVZ tot aan De Friesland en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een betrouwbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door onze zorgvergelijker vind je direct en eenvoudig een goedkope verzekering die matcht met de zorgbehoefte. Meer info? Op deze website lees je nuttige adviezen ten aanzien van eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Tjerkgaast zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Veeningen? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – met uitgebreide functies – bekijk jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-veeningen


De beste zorgpolis in Veeningen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Sint Annen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Verderop bekijk je cruciale variabelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Coma vigil of Ehrlichiosis, echter ook Marfan-syndroom en Zeemeerminsyndroom. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Je profiteert van een betaalbare premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (De Wolden) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Veeningen?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Veeningen of omgeving. Handig: je doet dit veel rapper en nog effectiever online. Hierna bekijk jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 27 per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld Univé vergoedingen) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Veeningen?

De basisverzekering vergoedt veel zorgkosten in Veeningen. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg. Check de kleine letters van jouw actuele modules om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Verderop spot je enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Veeningen wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: check even of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Veeningen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Veeningen? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Veeningen zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Ook vind je vele zorginstanties in de streek De Wolden. Neem nou logopedie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg en stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Ik en Zekur. Bestudeer de kleine lettertjes van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgpolis Infuuspomp.

Verzekeringskantoor in Veeningen

Wil je het liefstpersoonlijk contact inzake een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Veeningen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Veeningen