Loading...

Zorgverzekering Vasse Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Vasse. Populaire keuzes zijn Menzis, FBTO, CZ, VGZ, OHRA. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht de bestaande dekking met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van onze innovatieve zorgvergelijker kun jij direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende verzekeringen als bijv. alternatieve geneesmiddelen / medische hulp buitenland. De overstap is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is vaak frustrerend. Aspecten zoals Regeling wanbetalers of Wanbetaler vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of PNOZorg tot o.a. Ik en ZieZo. Hoe vind ik een passende verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van een zorgvergelijker vind je vlug en makkelijk een geschikte verzekering die klopt met je zorgwensen. Meer info? Hier spot jij makkelijke informatie m.b.t. de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering. Lees ook alles over Tinallinge zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Vasse? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – zoek je binnen enkele minuten welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-vasse


Meest gekozen zorgpolis in Vasse?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Silvolde afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Verderop lees je meer over betekenisvolle variabelen die van belang zijn. Met deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorginstellingen voor problemen zoals Amoebiasis of Ischias, maar ook Landziekte en Ziekte van Peyronie. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (de max is €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Tubbergen) of mogelijk een school. Je hebt recht op een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vasse?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Vasse of rondom deze plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via het internet. Hieronder spot jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere zes keer).
 7. Selecteer een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Promovendum vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Vasse?

Jouw basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Vasse. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Lees de condities van je actuele dekking om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website lees je een aantal populaire zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Vasse is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inspecteer of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Vasse. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Vasse? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Vasse moet wel een contract hebben met je verzekering. Daarnaast zijn er allerlei soorten zorg in en rondom Tubbergen. Bijvoorbeeld: diëtetiek, kraamzorg, logopedie, ergotherapie en haptonomie, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Besured en Zorg en Zekerheid. Controleer de dekking van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Implantologie.

Verzekeringskantoor in Vasse

Prefereer jij een persoonlijke afspraak inzake jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Vasse. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige kijkt naar de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vasse