Loading...

Zorgverzekering Usquert Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Usquert. Bijvoorbeeld naar CZ, Menzis, Achmea, FBTO, VGZ. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt deze afgesloten dekking met jouw wensen. Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kan jij vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden als bijv. opticien en zwangerschap en geboorte. Het overstappen is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is soms niet eenvoudig. Zaken als Gecontracteerde zorg of Aanvullende zorgverzekering zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of PNOZorg tot aan HEMA en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van de zorgvergelijker achterhaal je direct en makkelijk een geschikte verzekering die matcht met de individuele wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl check je makkelijke details met betrekking tot de naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Teteringen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Usquert? De kosten van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De kostprijs hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via de zorgvergelijker – met bruikbare filters – check jij supersnel welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is doorgaans een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-usquert


Populaire zorgpolis in Usquert?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Sebaldeburen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site vind je een aantal factoren die van belang zijn. Met deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Arachibutyrofobie of Glossofobie, maar ook Obstructief Slaapapneu-syndroom en Vitiligo. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra aanvulling voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Eemsmond) of wellicht een opleiding. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Usquert?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Usquert of ergens in de buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via het internet. Op deze pagina lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 18 keer).
 7. Bepaal een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. HEMA vergoedingen) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Usquert?

Jouw basispolis dekt veel zorgkosten in Usquert. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist en Ergotherapie, Revalidatiezorg, Logopedie, Verloskundige zorg. Check de kleine letters van jouw huidige verzekeraar en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Hieronder spot jij een paar vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Usquert wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: inspecteer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Usquert. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Usquert? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €60 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Usquert moet wel een contract hebben met je verzekering. Ook vind je meerdere zorginstellingen in de regio Eemsmond. Zoals diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, kraamzorg maar ook haptonomie, audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Avéro Achmea of Pro Life. Controleer de afspraken van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Huishoudelijke hulp WMO.

Verzekeringskantoor in Usquert

Wil je het liefstface to face contact t.a.v. jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Usquert. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon controleert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Usquert