Loading...

Zorgverzekering Ureterp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Ureterp. Populaire keuzes zijn CZ, Menzis, FBTO, OHRA, VGZ. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Past de huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van onze handige zorgvergelijker kan je gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. beweegzorg / alternatieve zorg. Het overstappen is binnen mum van tijd gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is soms niet eenvoudig. Aspecten zoals Overstappen en Basisverzekering zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of Kiemer tot bijvoorbeeld De Goudse en VGZ. Hoe ontdek ik een voordelige verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker tref je direct en moeiteloos een geschikte verzekering die matcht met je zorgwensen. Hulp nodig? Op onze website tref jij handige specificaties ten aanzien van basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico. Bekijk ook meer info over Terschuur zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Ureterp? De kosten van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je al veel besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via onze vergelijker – en de speciale filters – tref je binnen enkele minuten welke partij voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-ureterp


Betrouwbare zorgpolis in Ureterp?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Schore afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Hieronder ontdek je een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Cysticercose of Hersenkneuzing, echter ook Lumbago en Tremor. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra polis voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, je gemeente (Opsterland) of juist een opleiding. Jouw “win” is een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ureterp?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Ureterp of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en simpeler via internet. Hier bekijk je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn zes behandelingen).
 7. Selecteer de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is DSW vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Ureterp?

De basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Ureterp. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Lees de polisvoorwaarden van de actuele modules en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar vind je meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Ureterp wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: trek even na of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Ureterp. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Ureterp? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €60 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Ureterp moet wel een contract hebben met je verzekering. Tevens zijn er vele zorgbedrijven in de buurt van Opsterland. Denk aan: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie of ook apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen zijn erg wisselend bij AnderZorg en PMA. Bestudeer de dekking van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Hospice.

Verzekeringskantoor in Ureterp

Wil je het liefstpersoonlijk contact inzake jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Ureterp. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige inventariseert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ureterp