Loading...

Zorgverzekering Ulrum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Ulrum. Bijvoorbeeld naar OHRA, Menzis, FBTO, VGZ, Achmea. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om het huidige contract nog eens door te lezen. Past deze afgesloten polis met jouw omstandigheden? Geholpen door deze innovatieve zorgvergelijker kun je vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals mantelzorg of epilatie. Het overstappen is binnen 5 minuten geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering op maat is tamelijk lastig. Aspecten zoals Eerstelijnszorg of Zorginstituut Nederland zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Avéro Achmea of OZF tot o.a. HEMA en VvAA. Hoe achterhaal ik een goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van deze zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een goede verzekering die klopt met jouw zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze pagina check je makkelijke informatie met betrekking tot de basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis. Of klik meteen verder naar Terneuzen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Ulrum? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door de polisvergelijker – met uitgebreide functies – zoek je snel welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-ulrum


Betrouwbare zorgpolis in Ulrum?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Schoonrewoerd afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Hieronder lees je meer over een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor o.a. Coprolalie of Endoftalmitis, en tevens voor bijv. Lange-QT-syndroom en Syndroom van Turner. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500). Het pluspunt is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (De Marne) of via een opleiding. Je krijgt een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ulrum?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Ulrum of ergens in de buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via het internet. Op deze pagina lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 12 per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Delta Lloyd vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Ulrum?

Het basispakket compenseert veel zorgkosten in Ulrum. Zodoende worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Huisarts, Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en tevens Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Bekijk de condities van je actuele verzekeraar om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina vind je enkele veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Ulrum wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: controleer goed of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Ulrum. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Ulrum? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van een paar tientjes per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Ulrum moet wel een contract hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorgbedrijven in de gemeente De Marne. Zoals kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, logopedie maar ook plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, haptonomie, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij AnderZorg of Promovendum. Controleer de kleine lettertjes van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Hoortoestel of ruismaskeerder.

Verzekeringskantoor in Ulrum

Prefereer jij persoonlijk contact m.b.t. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Ulrum. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige controleert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ulrum