Loading...

Zorgverzekering Ulicoten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Ulicoten. Dit kan o.a. naar OHRA, FBTO, Achmea, Menzis, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht deze bestaande dekking met jouw behoeften? Via onze scherpe zorgvergelijker kan men vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende polissen als bijv. oefentherapie / beweegzorg. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is best niet eenvoudig. Termen als Inkomensafhankelijke bijdrage en Declareren zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van Besured of inTwente tot FBTO en ZieZo. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker vind je gelijk en zonder problemen een goede verzekering die klopt met jouw behoeften. Hulp nodig? Hier vind jij praktische info m.b.t. de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Ternaard zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Ulicoten? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – en de speciale filters – spot je snel welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-ulicoten


Meest gekozen zorgpolis in Ulicoten?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Schoonoord afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site tref je een aantal aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Atypisch autisme of Galsteenkoliek, en tevens voor bijv. Nymfomanie en Slijmbeursontsteking. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, gemeente (Baarle-Nassau) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ulicoten?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Ulicoten of in een omliggende plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via het internet. Op deze pagina bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 27 per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is CZdirect vergoedingen) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Ulicoten?

De basisverzekering dekt veel zorgkosten in Ulicoten. Daarmee worden kosten gedekt van onder andere Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Logopedie. Check de condities van je huidige verzekering en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar check jij een paar veel voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Ulicoten wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: check even of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Ulicoten. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Ulicoten? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Ulicoten zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Er zijn nog een aantal soorten zorg in en rondom Baarle-Nassau. Neem nou podotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Delta Lloyd of VvAA. Check de condities van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Hoortest.

Verzekeringskantoor in Ulicoten

Heb jij het liefst face to face contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Ulicoten. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon inventariseert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ulicoten