Loading...

Zorgverzekering Ulft Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Ulft. Veel gekozen partijen zijn VGZ, FBTO, Menzis, Achmea, CZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Matcht deze actuele zorgverzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van de scherpe zorgvergelijker kan iedereen vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen als brillen en lenzen / alternatieve geneeswijzen. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gepiept.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is vaak frustrerend. Aspecten zoals Risicoselectie + Wanbetaler zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of Ohra tot bijv. Interpolis en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via een zorgvergelijker bekijk je direct en makkelijk een betrouwbare verzekering die overeenkomt met jouw zorgwensen. Problemen? Op deze pagina check jij bruikbare adviezen m.b.t. de basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Termunterzijl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Ulft? De premies van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door de vergelijk module – met uitgebreide functies – zoek je supersnel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is vaak een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-ulft


Betrouwbare zorgpolis in Ulft?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Schoonloo afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Univé. Verderop ontdek je belangrijke aspecten die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor o.a. Alopecia areata of Griep, maar ook Organisch psychosyndroom en Syndroom van Carpenter. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra polis voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, jouw gemeente (Oude IJsselstreek) of mogelijk een vereniging. Je ontvangt korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ulft?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Ulft of omgeving. Handig: het kan nog sneller en duidelijker op internet. Op deze pagina spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 36 behandelingen).
 7. Kies de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. CZ vergoedingen) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Ulft?

Jouw basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Ulft. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van je actuele modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Hierna bekijk je meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Ulft wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: controleer goed of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Ulft. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Ulft? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Ulft moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog meerdere zorgbedrijven in en rondom Oude IJsselstreek. Zoals ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie en audicien, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek. De vergoedingen zijn erg wisselend bij FBTO en Univé. Bestudeer de dekking van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Hoornvliestransplantatie.

Verzekeringskantoor in Ulft

Heb jij het liefst een “echt” gesprek rondom een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Ulft. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon bespreekt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ulft