Loading...

Zorgverzekering Ulestraten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Ulestraten. Dit kan o.a. naar Menzis, VGZ, Achmea, FBTO, OHRA. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt de afgesloten polis nog met jouw situatie? Geholpen door de scherpe zorgvergelijker kan jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden als bijv. oedeemtherapie plus zwangerschap en bevalling. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is nogal niet makkelijk. Feiten zoals Zorgverzekeringswet (Zvw) of CVZ zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of Kiemer tot Ik en Univé. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Met behulp van de zorgvergelijker tref je vlug en gemakkelijk een geschikte verzekering die spoort met alle behoeften. Meer info? Op deze website tref jij makkelijke informatie over de aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Termunten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Ulestraten? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – met bruikbare filters – bekijk je supersnel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, HEMA, Anderzorg is in de regel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-ulestraten


Betrouwbare zorgpolis in Ulestraten?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Schoonhoven afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Op deze site lees je meer over een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Codependence of Dissociatieve fugue, en tevens voor bijv. Otosclerose en Verkoudheid. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra aanvulling voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Meerssen) of via een school. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ulestraten?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan is er een verzekeringskantoor in Ulestraten of omgeving. Let op: het kan nog sneller en gemakkelijker via het internet. Onderstaand bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 12 keer).
 7. Neem besluit over de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld C4Me vergoedingen) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Ulestraten?

Jouw basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Ulestraten. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen en Ergotherapie, Logopedie, Dieetadvies, Wijkverpleging. Inventariseer de condities van je huidige modules en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op onze website tref jij enige populaire zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Ulestraten wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: verifieer of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Ulestraten. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Ulestraten? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Ulestraten is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je allerlei zorginstanties in de regio Meerssen. Bijvoorbeeld: podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie of apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Bewuzt en PNOZorg. Bestudeer de condities van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Hoog of laag bed.

Verzekeringskantoor in Ulestraten

Wil je het liefstpersoonlijk contact omtrent je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Ulestraten. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon bespreekt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ulestraten