Loading...

Zorgverzekering Uitgeest Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Uitgeest. Veel gekozen partijen zijn Menzis, Achmea, CZ, VGZ, FBTO. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om de huidige verzekering goed door te nemen. Klopt deze huidige polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van onze innovatieve zorgvergelijker kun je direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals o.a. gezinsplanning + epilatie. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Aspecten zoals Gemoedsbezwaarden of CAK zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of PNOZorg tot o.a. Interpolis en VGZ. Hoe vind ik een geschikte verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker achterhaal je direct en ongecompliceerd een voordelige verzekering die klopt met de behoeften. Kom je er niet uit? Hier check je praktische specificaties over de basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Terband zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Uitgeest? De kosten van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De vergoeding komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels de vergelijk module – met uitgebreide functies – spot jij gelijk welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, HEMA, Anderzorg betreft vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-uitgeest


De beste zorgpolis in Uitgeest?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Schiphol afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Verderop lees je meer over een aantal begrippen die extra belangrijk zijn. Via deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Bronchitis of Hernia diafragmatica, maar ook Koorts en Syndroom van Asherman. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (niet meer dan €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Uitgeest) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je krijgt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Uitgeest?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Uitgeest of ergens in de buurt. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via het internet. Hier bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 6 keer p/jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is ZorgDirect dekking) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Uitgeest?

Het basispakket compenseert veel voorkomende zorgkosten in Uitgeest. Zo worden kosten gedekt van onder andere Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen en tevens Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de kleine letters van je actuele verzekering en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Verderop bekijk je een paar populaire zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Uitgeest wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: check even of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Uitgeest. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Uitgeest? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Uitgeest moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Ook vind je vele verschillende types zorg in de streek Uitgeest. Bijvoorbeeld: ergotherapie, diëtetiek, logopedie, podotherapie of ook psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie. De financiële compensaties wisselen nogal bij FBTO of Zekur. Bekijk de condities van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Herstel en balans.

Verzekeringskantoor in Uitgeest

Houd jij van persoonlijk contact omtrent je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Uitgeest. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Uitgeest