Loading...

Zorgverzekering Uitdam Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Uitdam. Veel gekozen partijen zijn VGZ, CZ, Menzis, OHRA, Achmea. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt deze actuele dekking met jouw omstandigheden? Met medewerking van een praktische zorgvergelijker kun je gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als bijv. huidbehandelingen en alternatieve geneesmiddelen. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is best niet eenvoudig. Zaken als College voor Zorgverzekeringen of Solidariteit komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of ONVZ tot bijvoorbeeld DSW en VGZ. Hoe ontdek ik een gewoon goede aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door deze zorgvergelijker vind je snel en eenvoudig een duidelijke verzekering die aansluit op jouw wensen. Meer info? Op deze pagina vind jij bruikbare informatie over de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis. Lees ook alles over Ter Idzard zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Uitdam? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij gelijk welke aanbieder de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in de regel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-uitdam


Betrouwbare zorgpolis in Uitdam?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Schipborg afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Verderop lees je meer over veel besproken variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor onder andere Aambei of Extrinsieke allergische alveolitis, en tevens voor bijv. Orale pathologie en Taxol. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een minder hoge premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Waterland) of soms een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een lagere premie (korting van 5-10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Uitdam?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Uitdam of in deze buurt. Tip: het kan nog sneller en duidelijker d.m.v. internet. Op deze pagina lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 27 keer p/jaar).
 7. Selecteer een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Zorg en Zekerheid dekking) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Uitdam?

De basisverzekering compenseert allerlei zorgkosten in Uitdam. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer maar ook Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Lees de polisvoorwaarden van je actuele verzekering om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder spot je een aantal erkende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Uitdam wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: loop na of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Uitdam. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Uitdam? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €35 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Uitdam is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Er zijn nog vele zorginstellingen in de gemeente Waterland. Neem nou logopedie, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie en stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien, haptonomie, apotheek. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij CZdirect of Stad Holland. Check de voorwaarden van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Harttransplantatie.

Verzekeringskantoor in Uitdam

Prefereer jij persoonlijk contact m.b.t. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Uitdam. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bekijkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Uitdam