Loading...

Zorgverzekering Udenhout Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Udenhout. Bijvoorbeeld naar Achmea, FBTO, OHRA, VGZ, CZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past deze actuele zorgverzekering bij jouw situatie? Met behulp van onze praktische zorgvergelijker kan men gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals o.a. kraamzorg plus tand. Het overstappen is razendsnel geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is soms complex. Aspecten zoals GVS + Collectiviteitskorting zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of Ohra tot bijv. CZdirect en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door een zorgvergelijker detecteer je snel en moeiteloos een voordelige verzekering die aansluit op alle behoeften. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij praktische info over de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Bekijk ook meer info over Ter Apel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Udenhout? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref jij snel welke verzekeraar de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum is doorgaans een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-udenhout


Betrouwbare zorgpolis in Udenhout?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Schin op Geul afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Op deze site bekijk je een aantal onderdelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor problemen zoals Caissonziekte of Dysmorfie, maar ook Obstructief Slaapapneu-syndroom en Pulpanecrose. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Tilburg) of soms een vereniging. Je krijgt een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Udenhout?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Udenhout of omgeving. Goed om te weten: het kan nog sneller en simpeler d.m.v. internet. Hieronder lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 12 stuks per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Zekur dekking) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Udenhout?

De basispolis staat garant voor veel zorgkosten in Udenhout. Op die manier ben je standaard verzekerd voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist en tevens Logopedie, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Controleer de algemene voorwaarden van jouw actuele polis en controleer wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Hierna bekijk je enige gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Udenhout wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: controleer goed of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Udenhout. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Udenhout? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €60 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Udenhout zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er velerlei zorginstellingen in de buurt van Tilburg. Zoals kraamzorg, logopedie, podotherapie, ergotherapie en psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, audicien. De dekkingen zijn erg wisselend bij Ditzo of UMC Zorgverzekering. Check de kleine lettertjes van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Haarwerken.

Verzekeringskantoor in Udenhout

Prefereer jij een persoonlijke afspraak m.b.t. jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Udenhout. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon bespreekt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Udenhout