Loading...

Zorgverzekering Uddel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Uddel. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, VGZ, CZ, Menzis. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht jouw huidige dekking met jouw behoeften? Met behulp van onze praktische zorgvergelijker kan jij nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden zoals o.a. gezinsplanning + alternatieve geneesmiddelen. De overstap is echt zo geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is soms complex. Feiten zoals Acceptatieplicht en Tandartsverzekering zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of OZF tot aan Ditzo en VGZ. Hoe vind ik een geschikte verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via deze zorgvergelijker bekijk je direct en ongecompliceerd een geschikte verzekering die aansluit op je individuele wensen. Meer info? Op deze website check jij bruikbare specificaties met betrekking tot de restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Ter Aar zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Uddel? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – en de speciale filters – spot jij supersnel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg is vaak een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-uddel


De beste zorgpolis in Uddel?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Schildwolde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Univé, Interpolis, Zilveren kruis. Hierna vind je belangrijke aspecten waar je zeker op moet letten. Via deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor problemen zoals Aanstelleritis of Euforie, echter ook Pervasieve ontwikkelingsstoornis en Tetanus. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra dekking voor fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Apeldoorn) of mogelijk een school. Je krijgt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Uddel?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Uddel of ergens in de buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler op internet. Hier spot jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 9 keer p/jaar).
 7. Selecteer een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld VGZ dekking) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Uddel?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Uddel. Hiermee worden kosten gedekt van o.a. Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis en Dieetadvies, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Controleer de condities van de huidige modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Hieronder lees je enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Uddel wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Een basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: trek even na of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Uddel. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Uddel? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Uddel moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstanties in de buurt van Apeldoorn. Bijvoorbeeld: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, logopedie of psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij HEMA of ZorgDirect. Controleer de dekking van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Griepvaccinatie.

Verzekeringskantoor in Uddel

Wil je het liefst1 op 1 contact met betrekking tot je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Uddel. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige inventariseert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Uddel