Loading...

Zorgverzekering Ubbergen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Ubbergen. Populaire keuzes zijn OHRA, Menzis, VGZ, FBTO, CZ. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht jouw geldende polis met jouw omstandigheden? Via onze snelle zorgvergelijker mag ook jij vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen als tand plus alternatieve geneeswijzen. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet makkelijk. Zaken als Budgetpolis + Overstappen zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of ONVZ tot o.a. Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een geschikte verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van onze zorgvergelijker achterhaal je vlug en eenvoudig een duidelijke verzekering die spoort met jouw behoeften. Kom je er niet uit? Op deze pagina vind je praktische specificaties aangaande de restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico. Zie ook meer over Ten Post zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Ubbergen? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – met uitgebreide functies – bekijk je supersnel welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum is in de regel een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-ubbergen


Veel gekozen zorgpolis in Ubbergen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Schijndel afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Verderop lees je meer over betekenisvolle onderdelen waar je zeker op moet letten. Met deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Apraxie of Jeuk, echter ook Leerstoornis en Visuele handicap. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Ubbergen) of mogelijk een opleiding. Jouw “win” is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ubbergen?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Ubbergen of in deze buurt. Maar je doet dit veel rapper en gemakkelijker op internet. Onderstaand tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. achttien behandelingen).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Univé dekking) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Ubbergen?

De basispolis staat garant voor veel zorgkosten in Ubbergen. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijv. Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Controleer de polisvoorwaarden van de actuele dekking en bekijk wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website bekijk jij een aantal erkende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Ubbergen is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: controleer goed of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Ubbergen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Ubbergen? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Ubbergen zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in de gemeente Ubbergen. Neem nou logopedie, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie maar ook plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, audicien, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Menzis of Zilveren Kruis. Controleer de voorwaarden van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Gnathologie.

Verzekeringskantoor in Ubbergen

Prefereer jij persoonlijk contact m.b.t. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Ubbergen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ubbergen