Loading...

Zorgverzekering Tull en 't Waal Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Tull en ’t Waal. Veel gekozen partijen zijn Achmea, CZ, Menzis, FBTO, VGZ. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past jouw actuele polis bij jouw situatie? Met medewerking van deze snelle zorgvergelijker kan men snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden als orthodontie of zwangerschap en geboorte. Het overstappen is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Zaken als Zvw of Zorginstituut Nederland zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van AnderZorg of National Academic tot De Goudse en ZieZo. Hoe vind ik een betaalbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels deze zorgvergelijker achterhaal je direct en probleemloos een goedkope verzekering die overeenkomt met de behoeften. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij praktische gegevens over de restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over t Haantje zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Tull en ’t Waal? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – spot je supersnel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-tull-en-t-waal


Veel gekozen zorgpolis in Tull en ’t Waal?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Scheerwolde afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site lees je meer over een aantal begrippen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor problemen zoals Acrovesiculeus eczeem of Hoofdpijn, en tevens voor bijv. Kortademigheid en Taijin kyofusho. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (maximaal €500). Het voordeel is een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Houten) of wellicht een vereniging. Het voordeel is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Tull en ’t Waal?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Tull en ’t Waal of rondom deze plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever online. Hierna vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 6 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. OHRA dekking) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Tull en ’t Waal?

Jouw basispakket staat garant voor veel zorgkosten in Tull en ’t Waal. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Echter ook Dieetadvies, Wijkverpleging, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Bekijk de condities van jouw actuele polis om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop check je meerdere algemene zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Tull en ’t Waal wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: check even of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Utrecht. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Tull en ’t Waal. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Tull en ’t Waal? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €70 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Tull en ’t Waal is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Daarnaast zijn er meerdere zorginstellingen in en rondom Houten. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, logopedie maar ook haptonomie, psychologische zorg, apotheek, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij FBTO of OZF. Check de kleine lettertjes van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Generalistische Basis GGZ.

Verzekeringskantoor in Tull en ’t Waal

Houd jij van face to face contact m.b.t. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Tull en ’t Waal. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Tull en 't Waal