Loading...

Zorgverzekering Tripscompagnie Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Tripscompagnie. Populaire keuzes zijn VGZ, Achmea, CZ, FBTO, OHRA. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past jouw huidige zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van onze slimme zorgvergelijker kan jij gelijk, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende verzekeringen zoals o.a. acupunctuur / huidbehandelingen. Het overstappen is binnen 2 minuten gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk gecompliceerd. Feiten zoals CAK of Naturapolis zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of Pro Life tot Ik en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door deze zorgvergelijker vind je snel en zonder problemen een voordelige verzekering die overeenkomt met alle zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina check jij bruikbare details met betrekking tot de naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Swalmen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Tripscompagnie? De prijzen van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het tarief kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – met bruikbare filters – tref jij snel welke polis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Wil je extra besparen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Besured, HEMA, Promovendum is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-tripscompagnie


De beste zorgpolis in Tripscompagnie?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Scharmer afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site tref je enkele aspecten die jou verder op weg helpen. Met deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor bijvoorbeeld Bekkeninstabiliteit of Keratocyste, echter ook Pleuritis en Tinnitus. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (Menterwolde) of via een vereniging. Het voordeel is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Tripscompagnie?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Tripscompagnie of rondom deze plaats. Let op: het kan nog sneller en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld negen per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Interpolis dekking) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Tripscompagnie?

Jouw basispolis dekt veel zorgkosten in Tripscompagnie. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Dieetadvies, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Check de voorwaarden van de huidige verzekering om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind jij een paar erkende zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Tripscompagnie is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: loop na of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Tripscompagnie. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Tripscompagnie? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Tripscompagnie moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er vele zorginstanties in de gemeente Menterwolde. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg en psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, audicien. De dekkingen wisselen nogal bij Bewuzt en ZieZo. Check de condities van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Gehoorbescherming.

Verzekeringskantoor in Tripscompagnie

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact rondom jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Tripscompagnie. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Tripscompagnie