Loading...

Zorgverzekering Toldijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Toldijk. Bijvoorbeeld naar Achmea, OHRA, Menzis, CZ, VGZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis goed door te nemen. Past jouw afgesloten polis nog met jouw situatie? Via onze scherpe zorgvergelijker kan iedereen direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals beweegzorg en zwangerschap en geboorte. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is redelijk complex. Termen als Eigen risico + Niet-gecontracteerde zorg zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van CZ of inTwente tot bijv. CZdirect en United Consumers. Hoe ontdek ik een geschikte polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van een zorgvergelijker detecteer je rap en eenvoudig een goedkope verzekering die in lijn is met alle individuele wensen. Problemen? Hier check je bruikbare informatie aangaande de eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis. Zie ook meer over Stroobos zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Toldijk? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met ons vergelijk script – met uitgebreide functies – tref jij direct welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-toldijk


Betrouwbare zorgpolis in Toldijk?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Schagerbrug afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, Bewuzt. Op deze pagina bekijk je een aantal begrippen die jou verder op weg helpen. Met deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Alopecia androgenetica of Gedeelde psychotische stoornis, echter ook Metaalrookkoorts en Status epilepticus. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500). Jouw “win” is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra module voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Bronckhorst) of juist een opleiding. Het voordeel is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Toldijk?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Toldijk of omgeving. Echter, je doet dit veel rapper en simpeler d.m.v. internet. Hierna vind jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (o.a. 6 stuks per jaar).
 7. Kies een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Delta Lloyd dekking) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Toldijk?

Jouw basispakket staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Toldijk. Daarmee staat de verzekeraar garant voor onder andere Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Logopedie, Revalidatiezorg. Inventariseer de voorwaarden van je actuele dekking en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees jij enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Toldijk wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: trek even na of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Toldijk. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Toldijk? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Toldijk zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog allerlei zorginstellingen in de gemeente Bronckhorst. Onder andere: ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie en stoppen met roken, apotheek, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Delta Lloyd en Stad Holland. Raadpleeg de kleine lettertjes van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Gebitsprothese volledig.

Verzekeringskantoor in Toldijk

Houd jij van persoonlijk contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Toldijk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist geeft advies t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Toldijk