Loading...

Zorgverzekering Tolbert Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Tolbert. Bijvoorbeeld naar OHRA, VGZ, FBTO, Menzis, Achmea. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering goed te bekijken. Past jouw huidige polis nog met jouw situatie? Aan de hand van deze slimme zorgvergelijker kun jij rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende modules als bijv. tandheelkundige hulp plus huidbehandelingen. Overstappen van aanbieder is echt zo gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is best frustrerend. Begrippen als Naturapolis + Collectieve zorgverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of ONVZ tot bijv. Delta Lloyd en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van de zorgvergelijker achterhaal je snel en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die spoort met je zorgwensen. Hulp nodig? Hier lees je makkelijke info met betrekking tot de basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Stroe zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Tolbert? De premies van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – spot jij direct welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-tolbert


De beste zorgpolis in Tolbert?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Schagen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Hieronder tref je cruciale begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Beroepsastma of Hersenkneuzing, en tevens voor bijv. Nefrotoxiciteit en Tandvleesontsteking. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (de max is €500). Je profiteert van een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, de gemeente (Leek) of wellicht een opleiding. Het voordeel is een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Tolbert?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Tolbert of omgeving. Echter, het kan nog sneller en duidelijker d.m.v. internet. Hier tref jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (onder andere 18 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn CZdirect dekking) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Tolbert?

Jouw basispakket compenseert de meeste zorgkosten in Tolbert. Zo worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Logopedie. Inventariseer de polisvoorwaarden van je actuele verzekering om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Verderop bekijk jij enkele erkende zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Tolbert is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: loop na of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Tolbert. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Tolbert? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Tolbert is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere verschillende types zorg in de buurt van Leek. Zoals podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie en stoppen met roken, haptonomie, apotheek, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Menzis en Stad Holland. Raadpleeg de dekking van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgpolis Gebitsprothese gedeeltelijk.

Verzekeringskantoor in Tolbert

Houd jij van face to face contact m.b.t. een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Tolbert. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Tolbert