Loading...

Zorgverzekering Tinallinge Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Tinallinge. Bijvoorbeeld naar VGZ, OHRA, FBTO, Achmea, CZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht deze actuele zorgverzekering met jouw wensen. Aan de hand van een innovatieve zorgvergelijker kan men vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld homeopathie + steunzolen. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is nogal niet makkelijk. Aspecten zoals Vrijwillig eigen risico + Zorgverzekeringswet (Zvw) zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van ZorgDirect of inTwente tot Delta Lloyd en Univé. Hoe stap ik over naar een professionele aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door een zorgvergelijker vind je rap en gemakkelijk een goede verzekering die spoort met je zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina bekijk jij bruikbare details m.b.t. de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Stompetoren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in mei 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Tinallinge? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – met bruikbare filters – tref jij direct welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA is vaak een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-tinallinge


Populaire zorgpolis in Tinallinge?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Saaxumhuizen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hieronder bekijk je belangrijke begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor onder andere Buikgriep of Klapvoet, maar ook Neuritis optica en Psychotrauma. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Winsum) of via een vereniging. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Tinallinge?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Tinallinge of ergens in de buurt. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker via internet. Hier bekijk je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere twaalf behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. ZorgDirect mei 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Tinallinge?

Jouw basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Tinallinge. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts en Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Lees de polisvoorwaarden van jouw actuele dekking en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op deze pagina bekijk je een aantal vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Tinallinge is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: controleer goed of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Tinallinge. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Tinallinge? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Tinallinge moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er meerdere zorgbedrijven in en rondom Winsum. Bijvoorbeeld: podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek en ook haptonomie, apotheek, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg. De dekkingen wisselen nogal bij inTwente of ZieZo. Bestudeer de dekking van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgpolis FM-apparatuur.

Verzekeringskantoor in Tinallinge

Wil je het liefstpersoonlijk contact rondom de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Tinallinge. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige checkt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Tinallinge