Loading...

Zorgverzekering Tienray Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Tienray. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Menzis, OHRA, VGZ, FBTO. In 2020 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt deze huidige polis met jouw wensen. Geholpen door de slimme zorgvergelijker kan men vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. oefentherapie plus homeopathie. Het overstappen is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2020

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is best moeilijk. Aspecten zoals Eerstelijnszorg of Spoedeisende zorg vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van ZorgDirect of Ohra tot Interpolis en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een professionele verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en moeiteloos een duidelijke verzekering die overeenkomt met alle zorgwensen. Problemen? Op deze pagina vind jij nuttige details met betrekking tot de restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Stiens zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2020 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Tienray? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek jij binnen enkele minuten welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot eind januari 2020. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-tienray


Veel gekozen zorgpolis in Tienray?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2020moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis s-Heerenhoek afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2020 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Bewuzt, Univé, Interpolis. Hierna lees je meer over betekenisvolle begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Arachibutyrofobie of Hernia diafragmatica, en tevens voor bijv. Orgaanfalen en Winderigheid. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2020 is dit €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, je gemeente (Horst aan de Maas) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Tienray?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Tienray of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina tref je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2020 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 18 behandelingen).
 7. Selecteer een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Zekur december 2020) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Tienray?

Jouw basispakket dekt veel zorgkosten in Tienray. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Ergotherapie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Bekijk de algemene voorwaarden van de actuele verzekering en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hierna vind jij een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Tienray wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: trek even na of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Tienray. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Tienray? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Tienray moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je vele zorginstellingen in de buurt van Horst aan de Maas. Neem nou podotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg en ook psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie. De dekkingen zijn erg wisselend bij Delta Lloyd of PNOZorg. Bestudeer de condities van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Fertiliteitsbehandeling.

Verzekeringskantoor in Tienray

Houd jij van een “echt” gesprek rondom de zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Tienray. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon inventariseert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Tienray