Loading...

Zorgverzekering Tienhoven Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Tienhoven. Bijvoorbeeld naar Menzis, VGZ, OHRA, FBTO, Achmea. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt de geldende polis met jouw wensen. Met behulp van onze snelle zorgvergelijker kan jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld anticonceptie / manuele therapie. Het overstappen is binnen mum van tijd gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is soms gecompliceerd. Begrippen als CAK en Zorgpolis zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of National Academic tot bijvoorbeeld Ik en VGZ. Hoe stap ik over naar een betaalbare polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij onze zorgvergelijker bekijk je vlug en moeiteloos een betrouwbare verzekering die in lijn is met de zorgwensen. Problemen? Op onze website check jij handige adviezen over de restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Steyl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Tienhoven? De premies van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – inclusief handige filters – bekijk je binnen 1 minuut welke partij de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-tienhoven


Betrouwbare zorgpolis in Tienhoven?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis s-Heerenbroek afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Hierna vind je enkele factoren waar je zeker op moet letten. Dankzij deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Atresie varianten of Katalepsie, maar ook Oedeem en Zoöfobie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra dekking voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Stichtse Vecht) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Tienhoven?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Tienhoven of omgeving. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Hierna bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 36 keer).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. VvAA augustus 2022) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Tienhoven?

Het basispakket staat garant voor veel zorgkosten in Tienhoven. Zo worden kosten gedekt van bijv. Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Bekijk de condities van jouw huidige verzekering en bekijk wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Verderop spot je een paar gangbare zorginstellingen in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Tienhoven wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Tienhoven. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Tienhoven? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €30 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Tienhoven zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je allerlei zorginstanties in de streek Stichtse Vecht. Onder andere: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie maar ook psychologische zorg, haptonomie, apotheek, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij FBTO en Salland. Check de afspraken van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgpolis Farmacie.

Verzekeringskantoor in Tienhoven

Heb jij het liefst 1 op 1 contact ten aanzien van een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Tienhoven. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur checkt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Tienhoven