Loading...

Zorgverzekering Tiendeveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Tiendeveen. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Achmea, FBTO, Menzis, OHRA. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Matcht de bestaande verzekering nog met jouw situatie? Via deze handige zorgvergelijker kan je vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende dekkingen zoals beweegzorg en dieetadvies. De overstap is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is soms lastig. Zaken als Ketenzorg of Zorgplicht vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van Bewuzt of Ohra tot Delta Lloyd en United Consumers. Hoe vind ik een passende aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van de zorgvergelijker bekijk je gelijk en probleemloos een goedkope verzekering die spoort met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Op onze website check je makkelijke info ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Stevensweert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Tiendeveen? De kosten van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het tarief wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – spot jij binnen 1 minuut welke organisatie de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, HEMA, Besured, Promovendum is meestal wel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-tiendeveen


Betrouwbare zorgpolis in Tiendeveen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis s-Heerenberg afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Verderop vind je belangrijke aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Atresie of Granuloom, maar ook Paraffineverslaving en Polymorfe lichteruptie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (niet meer dan €500). Je profiteert van lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Hoogeveen) of soms een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een voordelige premie (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Tiendeveen?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Tiendeveen of ergens in de buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via internet. Hieronder bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 18 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. VGZ juli 2022) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Tiendeveen?

Het basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Tiendeveen. Daarmee worden kosten gedekt van zaken als Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Huisarts. Echter ook Logopedie, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Bekijk de condities van je huidige dekking om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Verderop spot jij meerdere erkende zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Tiendeveen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: inventariseer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Drenthe. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Tiendeveen. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Tiendeveen? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Tiendeveen zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Er zijn nog velerlei verschillende types zorg in de streek Hoogeveen. Onder andere: podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie of ook haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, audicien. De dekkingen vertonen grote verschillen bij AnderZorg of United Consumers. Check de condities van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgpolis Facings.

Verzekeringskantoor in Tiendeveen

Houd jij van een persoonlijke afspraak met betrekking tot de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Tiendeveen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Tiendeveen