Loading...

Zorgverzekering Thorn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Thorn. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, VGZ, FBTO, Menzis. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Klopt jouw afgesloten polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze scherpe zorgvergelijker mag ook jij nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende verzekeringen als bijv. mindfulness + preventieve zorg. Overstappen van aanbieder is razendsnel gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is best ingewikkeld. Termen als Tweedelijnszorg en Ziekenfonds zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot bijvoorbeeld Ik en ZieZo. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker vind je direct en moeiteloos een betrouwbare verzekering die matcht met jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je handige adviezen met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Sterksel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Thorn? De kosten van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met bruikbare filters – zoek jij direct welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden is in de regel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-thorn


De beste zorgpolis in Thorn?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis s-Heer Arendskerke afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site bekijk je cruciale aspecten die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor aandoeningen als Defect-schizofrenie of Ehlers-Danlos-syndroom, maar ook Pneumoconiose en Shaken baby-syndroom. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (de max is €500). Je profiteert van een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, de gemeente (Maasgouw) of wellicht een opleiding. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Thorn?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Thorn of omgeving. Handig: het kan nog sneller en simpeler online. Hier vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (kies bijv. achttien stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. United Consumers augustus 2022) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Thorn?

Jouw basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Thorn. Zo staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw actuele modules en controleer wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop lees je enige erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Thorn wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Thorn. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Thorn? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Thorn moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er meerdere zorgbedrijven in en rondom Maasgouw. Zoals ergotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg en apotheek, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij FBTO en OZF. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Etalagebenen – fysiotherapie.

Verzekeringskantoor in Thorn

Wil je het liefstface to face contact t.a.v. de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Thorn. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon bekijkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Thorn