Loading...

Zorgverzekering Teuge Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Teuge. Veel gekozen partijen zijn Achmea, Menzis, FBTO, VGZ, OHRA. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt deze geldende polis nog met jouw situatie? Met medewerking van een handige zorgvergelijker kan iedereen gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld osteopathie + opticien. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is nogal frustrerend. Begrippen als Basisverzekering en Collectieve verzekeringen zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of Pro Life tot bijv. De Goudse en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een gewoon goede polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker vind je rap en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die matcht met je zorgbehoefte. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je nuttige details m.b.t. de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Steggerda zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Teuge? De kosten van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check jij snel welke partij in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-teuge


Meest gekozen zorgpolis in Teuge?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis s-Gravenpolder afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Hieronder bekijk je nuttige aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Bijholteontsteking of Efebofilie, en tevens voor bijv. Korsakov-syndroom en Prematuur. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, een gemeente (Voorst) of juist een onderwijsinstelling. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Teuge?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Teuge of ergens in de buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Hierna lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 27 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld Salland Zorgverzekering november 2022) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Teuge?

De basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Teuge. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijv. Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Logopedie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Controleer de voorwaarden van de actuele modules en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees jij enkele algemene zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Teuge is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: controleer goed of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Teuge. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Teuge? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Teuge moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei zorgbedrijven in de streek Voorst. Zoals kraamzorg, logopedie, podotherapie, ergotherapie of ook plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, haptonomie, apotheek. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Interpolis en VGZ. Check de kleine lettertjes van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Ergotherapie.

Verzekeringskantoor in Teuge

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek inzake de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Teuge. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon checkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Teuge