Loading...

Zorgverzekering Teteringen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Teteringen. Veel gekozen partijen zijn OHRA, VGZ, FBTO, CZ, Menzis. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om het huidige contract goed te bekijken. Past jouw actuele zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Via de scherpe zorgvergelijker kan men gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld anticonceptie / tandheelkundige hulp. Overstappen van aanbieder is razendsnel gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Zaken als Zorgverzekeringskaart + Zorgverzekeraar zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of National Academic tot De Friesland en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door de zorgvergelijker detecteer je direct en gemakkelijk een geschikte verzekering die klopt met de zorgwensen. Is het lastig? Hier check je nuttige info met betrekking tot de aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Stegeren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Teteringen? De premies van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De premie wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij gelijk welke verzekering de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-teteringen


De beste zorgpolis in Teteringen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Den Haag afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Univé, Interpolis. Op deze pagina ontdek je betekenisvolle onderdelen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgadressen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Aziatische griep of Ganser-syndroom, maar ook Microfilie en Steenpuist. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, gemeente (Breda) of wellicht een school. Het voordeel is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Teteringen?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Teteringen of in deze buurt. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker online. Hieronder check jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 18 keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Promovendum augustus 2022) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Teteringen?

De basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Teteringen. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Wijkverpleging. Inventariseer de polisvoorwaarden van de actuele modules om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hieronder spot jij meerdere algemene zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Teteringen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: loop na of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Teteringen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Teteringen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €40 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Teteringen is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in en rondom Breda. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek maar ook audicien, psychologische zorg, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen zijn erg wisselend bij Ditzo of UMC Zorgverzekering. Controleer de dekking van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Erfelijkheidsonderzoek.

Verzekeringskantoor in Teteringen

Prefereer jij persoonlijk contact m.b.t. een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Teteringen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon checkt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Teteringen