Loading...

Zorgverzekering Termunterzijl Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Termunterzijl. Bijvoorbeeld naar VGZ, Achmea, OHRA, CZ, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht de actuele polis bij jouw situatie? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kan iedereen rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld preventieve zorg / epilatie. Het overstappen is binnen 2 minuten gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is best ingewikkeld. Begrippen als Inkomensafhankelijke premie of CAK vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of Menzis tot aan FBTO en United Consumers. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van een zorgvergelijker bekijk je gelijk en makkelijk een goede verzekering die in lijn is met jouw individuele wensen. Is het lastig? Op deze website check jij handige gegevens met betrekking tot de aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Stedum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Termunterzijl? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis verschilt per persoon. De kostprijs komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – met bruikbare filters – zoek jij direct welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-termunterzijl


De beste zorgpolis in Termunterzijl?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Ruinerwold afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Op deze site lees je meer over betekenisvolle onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor aandoeningen als Ziekte van Creutzfeldt-Jakob of Gamofobie, en tevens voor bijv. Ozaena en Preoccupatie. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Delfzijl) of soms een onderwijsinstelling. Je ontvangt een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). In de regel is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Termunterzijl?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Termunterzijl of omgeving. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Hier check je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 12 per jaar).
 7. Kies de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld Menzis november 2022) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Termunterzijl?

De basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Termunterzijl. Daarmee worden kosten gedekt van o.a. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist, Huisarts. Echter ook Ergotherapie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Inventariseer de kleine letters van jouw huidige polis om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder bekijk je een aantal populaire zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Termunterzijl wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: inventariseer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Termunterzijl. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Termunterzijl? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Termunterzijl moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er meerdere soorten zorg in de streek Delfzijl. Onder andere: kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie, logopedie of apotheek, audicien, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Interpolis of Univé. Bekijk de voorwaarden van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgpolis Elastische kousen.

Verzekeringskantoor in Termunterzijl

Prefereer jij een persoonlijke afspraak inzake de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Termunterzijl. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Termunterzijl