Loading...

Zorgverzekering Ter Heijde Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Ter Heijde. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, Achmea, FBTO, CZ, OHRA. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Klopt jouw geldende verzekering bij jouw situatie? Geholpen door de praktische zorgvergelijker kun je vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. medische hulp buitenland en huidtherapie. Overstappen van aanbieder is razendsnel afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is nogal frustrerend. Aspecten zoals Overstapservice en Eerstelijnszorg zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Promovendum of PNOZorg tot aan De Goudse en United Consumers. Hoe ontdek ik een betrouwbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door een zorgvergelijker detecteer je gelijk en eenvoudig een voordelige verzekering die matcht met de individuele wensen. Kom je er niet uit? Hier tref jij handige info over de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico. Lees ook alles over Stad aan ’t Haringvliet zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in januari 2023 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Ter Heijde? De premies van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – inclusief handige filters – zoek je direct welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-ter-heijde


Betrouwbare zorgpolis in Ter Heijde?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Rotterdam afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Hieronder bekijk je betekenisvolle factoren die extra belangrijk zijn. Dankzij deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor problemen zoals Aziatische griep of Embolie, echter ook Perlèche en Ziekte van Dupuytren. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (de max is €500). Het voordeel is een goedkope polis. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Westland) of mogelijk een school. Het voordeel is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ter Heijde?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Ter Heijde of in een omliggende plaats. Echter, het kan nog sneller en gemakkelijker via het internet. Hier bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 6 keer p/jaar).
 7. Selecteer de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld Ditzo januari 2023) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Ter Heijde?

Jouw basispakket compenseert de meeste zorgkosten in Ter Heijde. Zodoende staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Echter ook Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de voorwaarden van de actuele verzekering om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina tref jij enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Ter Heijde wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Tip: inspecteer of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Ter Heijde. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Ter Heijde? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €45 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Ter Heijde moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei soorten zorg in en rondom Westland. Denk aan: logopedie, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie of ook plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, audicien, haptonomie. De vergoedingen wisselen nogal bij FBTO of PMA. Check de kleine lettertjes van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Dyslexie.

Verzekeringskantoor in Ter Heijde

Heb jij het liefst een “echt” gesprek met betrekking tot een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Ter Heijde. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur bekijkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ter Heijde