Loading...

Zorgverzekering Tegelen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Tegelen. Veel gekozen partijen zijn VGZ, FBTO, Menzis, OHRA, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt jouw actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van een innovatieve zorgvergelijker kun jij direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende dekkingen als bijv. anticonceptie of kraamzorg. Overstappen van polis is echt zo geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is soms gecompliceerd. Zaken als CVZ of Ziekenfonds zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of National Academic tot o.a. Interpolis en VvAA. Hoe ontdek ik een goede aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker tref je vlug en eenvoudig een geschikte verzekering die matcht met jouw behoeften. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl check je handige informatie aangaande de restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Spijkerboor zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in september 2021 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Tegelen? De premies van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je direct welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden is vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-tegelen


Meest gekozen zorgpolis in Tegelen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Roosendaal afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Op deze pagina lees je meer over veel besproken variabelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor bijvoorbeeld Cortexnecrose of Hyperhidrose, maar ook Leukemie en Voetbalknie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (de max is €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra module voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, gemeente (Venlo) of juist een school. Jouw “win” is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Tegelen?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Tegelen of rondom deze plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en simpeler online. Hier spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. zes keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld Avéro Achmea september 2021) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Tegelen?

De basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Tegelen. Op die manier staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Dieetadvies, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Bekijk de voorwaarden van je huidige polis en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Hierna bekijk jij een paar gangbare zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Tegelen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: check even of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Tegelen. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Tegelen? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €25 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Tegelen zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Tevens zijn er allerlei verschillende types zorg in de gemeente Venlo. Onder andere: podotherapie, logopedie, diëtetiek, ergotherapie of ook stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij AnderZorg of Zilveren Kruis. Check de kleine lettertjes van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgpolis Diëtist.

Verzekeringskantoor in Tegelen

Wil je het liefstpersoonlijk contact omtrent de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Tegelen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige kijkt naar je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Tegelen