Loading...

Zorgverzekering t Harde Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in t Harde. Dit kan o.a. naar FBTO, Achmea, VGZ, Menzis, CZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is slim om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Past de bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Aan de hand van deze scherpe zorgvergelijker kun jij direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als bijv. vergoeding bril en contactlenzen / vaccinaties. Het overstappen is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Feiten zoals Collectiviteitskorting of Verplicht eigen risico vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Avéro Achmea of Pro Life tot o.a. DSW en VGZ. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via deze zorgvergelijker tref je snel en gemakkelijk een duidelijke verzekering die aansluit op je individuele wensen. Meer info? Op deze pagina spot je handige gegevens m.b.t. de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Spanga zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in t Harde? De kosten van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels de vergelijk module – en de speciale filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-t-harde


Veel gekozen zorgpolis in t Harde?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Roderwolde afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Hierna tref je nuttige factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgadressen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorginstellingen voor problemen zoals ACE-remmer of Epididymo-orchitis, maar ook Paranoïde persoonlijkheidsstoornis en syncope. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar minder zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra aanvulling voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Elburg) of juist een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in t Harde?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in t Harde of omgeving. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (o.a. 36 keer).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld VvAA oversluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in t Harde?

Het basispakket betaalt de meeste zorgkosten in t Harde. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Logopedie, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Lees de polisvoorwaarden van je actuele verzekeraar en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar check je enkele populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in t Harde wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: check even of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in t Harde. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in t Harde? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in t Harde moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Daarnaast zijn er vele zorginstanties in de regio Elburg. Neem nou diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, logopedie maar ook psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, audicien. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Delta Lloyd of Pro Life. Raadpleeg de voorwaarden van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Diabetes.

Verzekeringskantoor in t Harde

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact inzake jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in t Harde. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bespreekt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van t Harde