Loading...

Zorgverzekering t Goy Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in t Goy. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, Achmea, VGZ, FBTO. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Klopt jouw huidige zorgverzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van de innovatieve zorgvergelijker kun jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als tand + tandheelkundige hulp. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is redelijk frustrerend. Aspecten zoals Medicijnbeleid of Aanvullende zorg zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of Pro Life tot bijvoorbeeld CZdirect en Univé. Hoe ontdek ik een goedkope aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij onze zorgvergelijker tref je snel en moeiteloos een duidelijke verzekering die in lijn is met jouw zorgbehoefte. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij nuttige informatie ten aanzien van naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico. Zie ook meer over Spaarndam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in t Goy? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De hoogte van de premie hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via de vergelijk module – met bruikbare filters – check je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-t-goy


Meest gekozen zorgpolis in t Goy?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel partijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Roden afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Hieronder lees je meer over belangrijke factoren waar je zeker op moet letten. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Apathie of Gerstmann-syndroom, maar ook Leververvetting en Wondinfectie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (max €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Houten) of mogelijk een vereniging. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in t Goy?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in t Goy of in een omliggende plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker op internet. Hier spot je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 6 keer p/jaar).
 7. Selecteer de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Univé oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in t Goy?

Het basispakket compenseert allerlei zorgkosten in t Goy. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen maar ook Dieetadvies, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Inventariseer de voorwaarden van je actuele polis en bekijk wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina lees je een aantal vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in t Goy is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: inventariseer of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Utrecht. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in t Goy. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in t Goy? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in t Goy moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog meerdere zorginstellingen in de streek Houten. Onder andere: logopedie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie of apotheek, stoppen met roken, audicien, haptonomie, plastische chirurgie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Interpolis of National Academic. Check de condities van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgpolis Darmkanker.

Verzekeringskantoor in t Goy

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak m.b.t. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in t Goy. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon controleert jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van t Goy