Loading...

Zorgverzekering Susteren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Susteren. Populaire keuzes zijn FBTO, OHRA, Menzis, Achmea, VGZ. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt jouw geldende zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van onze handige zorgvergelijker kan jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals o.a. beweegzorg en alternatieve geneeswijzen. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is tamelijk ingewikkeld. Zaken als Internet zorgverzekering en Wet BIG vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of Ohra tot bijv. HEMA en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels deze zorgvergelijker tref je vlug en probleemloos een geschikte verzekering die past bij de zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website tref je nuttige specificaties met betrekking tot de naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Someren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in oktober 2021 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Susteren? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de vergelijk module – en de speciale filters – tref je direct welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg betreft vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-susteren


Populaire zorgpolis in Susteren?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ‘t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Rijssen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Bewuzt. Op deze site bekijk je een aantal variabelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Bindvliesontsteking of Hazenlip, echter ook Kramp en Satyriasis. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (de max is €500). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, de gemeente (Echt-Susteren) of via een opleiding. Het voordeel is een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Susteren?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Susteren of omgeving. Handig: het kan nog sneller en duidelijker online. Hier spot je onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (kies bijv. achttien keer p/jaar).
 7. Kies de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Pro Life oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Susteren?

Het basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Susteren. Daarmee worden kosten gedekt van zaken als Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer en tevens Verloskundige zorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Lees de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekering en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website spot je meerdere populaire zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Susteren is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: verifieer of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Susteren. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Susteren? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Susteren moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Ook vind je velerlei soorten zorg in de gemeente Echt-Susteren. Denk aan: logopedie, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie of audicien, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij C4Me en VGZ. Controleer de condities van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgpolis Couperose.

Verzekeringskantoor in Susteren

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek t.a.v. de zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Susteren. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider kijkt naar je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Susteren