Loading...

Zorgverzekering Stroe Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Stroe. Populaire keuzes zijn FBTO, VGZ, Achmea, CZ, OHRA. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt de bestaande polis met jouw wensen. Geholpen door de snelle zorgvergelijker kun jij rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals oefentherapie / osteopathie. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is soms gecompliceerd. Zaken als Basisverzekering en Ziekenfonds zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Pro Life tot bijvoorbeeld DSW en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door onze zorgvergelijker achterhaal je vlug en ongecompliceerd een geschikte verzekering die klopt met jouw individuele wensen. Hulp nodig? Op onze website vind je nuttige specificaties aangaande de restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Sneek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Stroe? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – inclusief handige filters – bekijk jij gelijk welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-stroe


Veel gekozen zorgpolis in Stroe?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Rijnsaterwoude afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Univé, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Verderop ontdek je belangrijke variabelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorginstellingen voor aandoeningen als Ascariasis of Genitaal retractiesyndroom, echter ook Nagebootste stoornis en Urolagnie. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, gemeente (Barneveld) of juist een school. Je ontvangt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Stroe?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Stroe of omgeving. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler d.m.v. internet. Hier bekijk je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn negen behandelingen).
 7. Beslis over een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn National Academic oversluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Stroe?

Jouw basispakket vergoedt veel zorgkosten in Stroe. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen maar ook Dieetadvies, Logopedie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging. Check de kleine letters van jouw huidige verzekeraar om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar vind jij enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Stroe wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Stroe. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Stroe? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Stroe moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Er zijn nog allerlei soorten zorg in de gemeente Barneveld. Bijvoorbeeld: podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, logopedie maar ook apotheek, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De vergoedingen wisselen nogal bij Avéro Achmea of ONVZ. Raadpleeg de dekking van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Consultatie en diagnostiek.

Verzekeringskantoor in Stroe

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact aangaande je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Stroe. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon controleert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Stroe