Loading...

Zorgverzekering Strijensas Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Strijensas. Bijvoorbeeld naar Menzis, VGZ, CZ, OHRA, Achmea. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Matcht jouw bestaande polis nog met jouw situatie? Geholpen door deze snelle zorgvergelijker kun je nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden als bijv. geneesmiddelen + EHBO-advies. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een passende zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Zaken als Zorgverzekeraar + Nominale premie zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of PMA tot bijvoorbeeld Interpolis en ZieZo. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via onze zorgvergelijker vind je gelijk en probleemloos een geschikte verzekering die past bij de individuele wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je makkelijke adviezen aangaande de restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Snakkerburen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Strijensas? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met onze vergelijker – met handige zoekfuncties – zoek jij snel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-strijensas


Meest gekozen zorgpolis in Strijensas?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Rijkevoort afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Hieronder lees je meer over cruciale variabelen die van belang zijn. Via deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor onder andere Beroepseczeem of Hypertensie, echter ook Paratuberculose en Pre-eclampsie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra polis voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Strijen) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Strijensas?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Strijensas of ergens in de buurt. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via internet. Hier lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 36 keer p/jaar).
 7. Kies een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Menzis oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Strijensas?

De basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Strijensas. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek. Echter ook Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Inventariseer de algemene voorwaarden van de actuele verzekeraar en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina spot je een aantal populaire zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Strijensas wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: trek even na of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Strijensas. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Strijensas? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €75 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Strijensas moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorginstellingen in de gemeente Strijen. Neem nou logopedie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg en ook psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, audicien, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij C4Me of Stad Holland. Check de kleine lettertjes van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Consult door huisarts.

Verzekeringskantoor in Strijensas

Prefereer jij 1 op 1 contact aangaande de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Strijensas. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider inventariseert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Strijensas