Loading...

Zorgverzekering Streefkerk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Streefkerk. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, FBTO, Achmea, Menzis, CZ. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om de huidige verzekering goed te bekijken. Past deze bestaande zorgverzekering nog met jouw situatie? Met behulp van een snelle zorgvergelijker kun je vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals geneesmiddelen of chiropractie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is nogal lastig. Termen als Zorgverzekeringswet + Mantelzorg zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of Kiemer tot bijv. De Goudse en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een passende verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij een zorgvergelijker bekijk je direct en makkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met alle wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij makkelijke adviezen ten aanzien van eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Smakt zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Streefkerk? De premies van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De prijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met onze vergelijker – inclusief handige filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, Anderzorg, HEMA is meestal wel een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-streefkerk


Betrouwbare zorgpolis in Streefkerk?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Rien afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site ontdek je nuttige variabelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Aspergillose of Golfsyndroom, echter ook Microscopische polyangiitis en Visuele handicap. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, de gemeente (Molenwaard) of via een onderwijsinstelling. Je ontvangt een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Streefkerk?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Streefkerk of omgeving. Maar het kan nog sneller en duidelijker via internet. Hieronder check jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 36 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn HEMA oversluiten) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Streefkerk?

Het basispakket compenseert allerlei zorgkosten in Streefkerk. Op die manier worden kosten gedekt van zaken als Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Check de kleine letters van de actuele polis en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op onze website spot jij een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Streefkerk wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Streefkerk. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Streefkerk? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Streefkerk is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei verschillende types zorg in en rondom Molenwaard. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, logopedie, ergotherapie of ook plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ditzo of Univé. Bestudeer de condities van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Compressietherapie.

Verzekeringskantoor in Streefkerk

Wil je het liefstface to face contact t.a.v. een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Streefkerk. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige kijkt naar jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Streefkerk