Loading...

Zorgverzekering Stramproy Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Stramproy. Bijvoorbeeld naar CZ, VGZ, Menzis, OHRA, Achmea. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt deze actuele verzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door deze snelle zorgvergelijker mag ook jij rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals mindfulness plus osteopathie. Het overstappen is echt zo afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is nogal niet eenvoudig. Feiten zoals SVB en Aanvullende verzekering zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van De Amersfoortse of inTwente tot aan De Goudse en ZieZo. Hoe ontdek ik een professionele aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door deze zorgvergelijker vind je snel en gemakkelijk een voordelige verzekering die spoort met alle behoeften. Kom je er niet uit? Op onze website bekijk je bruikbare gegevens m.b.t. de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering. Lees ook alles over Sluiskil zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Stramproy? De premies van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De hoogte van de premie hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van de vergelijk module – en de speciale filters – zoek jij snel welke aanbieder de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum is in de regel een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-stramproy


Populaire zorgpolis in Stramproy?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Riel afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers. Verderop lees je meer over betekenisvolle aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor onder andere Defect-schizofrenie of Epipen, maar ook Kramp en Ulcus molle. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (maximaal €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra aanvulling voor brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Weert) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een lagere premie (korting van 5-10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Stramproy?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Stramproy of ergens in de buurt. Echter, je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Hier check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 9 keer).
 7. Kies een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld De Goudse oversluiten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Stramproy?

De basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Stramproy. Hiermee staat de verzekeraar garant voor onder andere Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen. Echter ook Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Wijkverpleging. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige dekking om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina check jij enkele vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Stramproy wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basispolis betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: check even of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Stramproy. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Stramproy? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Stramproy moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Ook vind je velerlei zorginstanties in de gemeente Weert. Bijvoorbeeld: ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of plastische chirurgie, apotheek, audicien, stoppen met roken, haptonomie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij De Goudse of National Academic. Controleer de dekking van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Compressie-apparatuur.

Verzekeringskantoor in Stramproy

Wil je het liefstface to face contact t.a.v. jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Stramproy. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur bespreekt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Stramproy