Loading...

Zorgverzekering Stompetoren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Stompetoren. Dit kan o.a. naar FBTO, CZ, OHRA, Achmea, VGZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past jouw actuele polis met jouw wensen. Met behulp van de praktische zorgvergelijker kan men vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende dekkingen als mantelzorg plus epilatie. De overstap is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Aspecten zoals Risicoselectie + Wanbetaler zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Promovendum of PNOZorg tot o.a. De Friesland en ZieZo. Hoe ontdek ik een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker tref je gelijk en eenvoudig een duidelijke verzekering die in lijn is met de zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina spot je makkelijke info over de naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Sloten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Stompetoren? De prijzen van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door de polisvergelijker – met bruikbare filters – bekijk je binnen enkele minuten welke verzekering de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-stompetoren


Betrouwbare zorgpolis in Stompetoren?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Ridderkerk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Hieronder tref je een aantal begrippen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Anencephalie of Ehrlichiosis, echter ook Maligne en Syndroom van Lesch-Nyhan. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra module voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, een gemeente (Schermer) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Stompetoren?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Stompetoren of in deze buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via het internet. Hieronder check jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 27 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn FBTO oversluiten) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Stompetoren?

Jouw basispolis staat garant voor allerlei zorgkosten in Stompetoren. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist en tevens Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Lees de voorwaarden van je actuele verzekering en controleer wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op deze pagina spot jij meerdere populaire zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Stompetoren is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: controleer goed of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Stompetoren. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Stompetoren? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Stompetoren zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorgbedrijven in en rondom Schermer. Onder andere: logopedie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg en apotheek, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij HEMA en ZieZo. Bekijk de voorwaarden van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Communicatiemiddelen.

Verzekeringskantoor in Stompetoren

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak rondom jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Stompetoren. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige controleert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Stompetoren