Loading...

Zorgverzekering Stokkum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Stokkum. Dit kan o.a. naar VGZ, CZ, Achmea, OHRA, Menzis. In 2020 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past de actuele polis nog met jouw situatie? Via een scherpe zorgvergelijker kun jij direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld manuele therapie plus zwangerschap en geboorte. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden van een passende zorgverzekering is nogal moeilijk. Termen als Combinatiepolis of Gecontracteerde zorg komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of OZF tot bijv. De Goudse en Zekur. Hoe vind ik een geschikte aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij een zorgvergelijker achterhaal je gelijk en makkelijk een geschikte verzekering die matcht met je behoeften. Hulp nodig? Op onze website vind jij praktische gegevens over de restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Slochteren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juni 2021 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Stokkum? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels de vergelijk module – inclusief handige filters – check jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot eind januari 2020. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-stokkum


Meest gekozen zorgpolis in Stokkum?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2020 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Rhenoy afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2020 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Hierna vind je veel besproken begrippen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor bijvoorbeeld Chronische hoofdpijn of Hanta-virus, en tevens voor bijv. Kynofobie en Temporomandibulaire dysfunctie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2020 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra aanvulling voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Montferland) of wellicht een school. Jouw “win” is een voordelige premie (korting van 5-10%). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Stokkum?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Stokkum of omgeving. Tip: het kan nog sneller en eenvoudiger via internet. Hierna vind je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2020 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 36 keer p/jaar).
 7. Selecteer een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Ditzo oversluiten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Stokkum?

Jouw basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Stokkum. Zo ben je standaard verzekerd voor o.a. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer maar ook Ergotherapie, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de algemene voorwaarden van de actuele modules en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Verderop tref je enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Stokkum wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: verifieer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Stokkum. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Stokkum? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €60 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Stokkum is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele zorginstellingen in de regio Montferland. Onder andere: podotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en ook haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De vergoedingen wisselen nogal bij HEMA en PNOZorg. Bestudeer de kleine lettertjes van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Circumcisie.

Verzekeringskantoor in Stokkum

Heb jij het liefst 1 op 1 contact t.a.v. je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Stokkum. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bespreekt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Stokkum