Loading...

Zorgverzekering Steyl Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Steyl. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, FBTO, Menzis, Achmea. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om het huidige contract nog eens door te lezen. Past deze afgesloten polis met jouw wensen. Via een praktische zorgvergelijker kan men direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals brillen en lenzen + chiropractie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is soms gecompliceerd. Feiten zoals Wlz en CAK zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of OZF tot bijvoorbeeld DSW en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een voordelige aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij een zorgvergelijker achterhaal je snel en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die klopt met de zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je nuttige details met betrekking tot de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Lees ook alles over Sliedrecht zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Steyl? De prijzen van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – met handige zoekfuncties – check je binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, Besured is vaak een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-steyl


Veel gekozen zorgpolis in Steyl?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Rheeze afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Hierna vind je veel besproken factoren waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor o.a. Anencefalie of Feochromocytoom, maar ook Paraskevidekatriafobie en Syndroom van Edwards. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (maximaal €500). Het pluspunt is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra polis voor brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Venlo) of wellicht een school. Je ontvangt een lagere premie (korting van 5-10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Steyl?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Steyl of ergens in de buurt. Let op: het kan nog sneller en simpeler d.m.v. internet. Hieronder spot je onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (onder andere 9 keer).
 7. Bepaal de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld CZ oversluiten) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Steyl?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Steyl. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist maar ook Logopedie, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Bekijk de polisvoorwaarden van jouw actuele modules om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website bekijk jij meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Steyl wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: inventariseer of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Steyl. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Steyl? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Steyl zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in de streek Venlo. Bijvoorbeeld: logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg of apotheek, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij CZdirect en Stad Holland. Raadpleeg de voorwaarden van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Chiropractie.

Verzekeringskantoor in Steyl

Heb jij het liefst face to face contact aangaande de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Steyl. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider bekijkt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Steyl