Loading...

Zorgverzekering Stevensweert Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Stevensweert. Veel gekozen partijen zijn VGZ, CZ, Achmea, OHRA, Menzis. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past deze bestaande zorgverzekering bij jouw situatie? Aan de hand van de scherpe zorgvergelijker kan iedereen snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld huidtherapie / acupunctuur. Overstappen van verzekeraar is razendsnel geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is vaak niet makkelijk. Feiten zoals Naturapolis en Tweedelijns zorg vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot bijv. De Friesland en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een voordelige polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van een zorgvergelijker vind je gelijk en moeiteloos een betrouwbare verzekering die matcht met de zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze pagina check jij makkelijke informatie met betrekking tot de eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Slenaken zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Stevensweert? De premies van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – met uitgebreide functies – bekijk jij binnen 1 minuut welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden betreft vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-stevensweert


Populaire zorgpolis in Stevensweert?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Rhee afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Verderop ontdek je belangrijke aspecten die extra belangrijk zijn. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorginstellingen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor aandoeningen als Artrose of Dieptevrees, en tevens voor bijv. Overspannenheid en Syndroom van Lesch-Nyhan. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Maasgouw) of mogelijk een vereniging. Je krijgt een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Stevensweert?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Stevensweert of in een omliggende plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Hieronder check je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 18 stuks per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. C4Me oversluiten) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Stevensweert?

De basispolis compenseert veel voorkomende zorgkosten in Stevensweert. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Bekijk de algemene voorwaarden van de huidige verzekering en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees jij enige gebruikelijke zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Stevensweert is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? De basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Stevensweert. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Stevensweert? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €70 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Stevensweert is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er vele zorginstanties in de streek Maasgouw. Onder andere: diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, kraamzorg of ook psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, audicien. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij HEMA en National Academic. Check de afspraken van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgpolis Cesartherapie.

Verzekeringskantoor in Stevensweert

Houd jij van een persoonlijke afspraak rondom je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Stevensweert. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur checkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Stevensweert