Loading...

Zorgverzekering Stevensbeek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Stevensbeek. Veel gekozen partijen zijn FBTO, OHRA, VGZ, CZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht deze afgesloten polis bij jouw situatie? Geholpen door een nuttige zorgvergelijker kan je snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende modules zoals o.a. orthodontie en dieetadvies. De overstap is razendsnel afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is vaak gecompliceerd. Aspecten zoals EHIC en Gemoedsbezwaarde zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of Kiemer tot bijv. De Goudse en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via onze zorgvergelijker vind je rap en makkelijk een goede verzekering die aansluit op jouw zorgbehoefte. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref jij praktische informatie aangaande de restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Sleeuwijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Stevensbeek? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De prijs wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de vergelijk module – en de speciale filters – zoek jij binnen enkele minuten welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-stevensbeek


Populaire zorgpolis in Stevensbeek?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Rheden afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hieronder bekijk je enkele variabelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Angelmansyndroom of Hypertrofische obstructieve cardiomyopathie, en tevens voor bijv. Oppositioneel-opstandige gedragsstoornis en Vesiculaire stomatitus. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij minder zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra module voor tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Sint Anthonis) of soms een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Stevensbeek?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Stevensbeek of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via het internet. Hierna spot je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn negen behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitkering t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Bewuzt oversluiten) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Stevensbeek?

Jouw basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Stevensbeek. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Check de kleine letters van jouw actuele polis en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar spot jij een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Stevensbeek wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: inventariseer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Stevensbeek. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Stevensbeek? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Stevensbeek moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorgbedrijven in en rondom Sint Anthonis. Neem nou diëtetiek, ergotherapie, logopedie, podotherapie maar ook psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, apotheek. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Bewuzt of PMA. Bekijk de condities van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Camouflagetherapie.

Verzekeringskantoor in Stevensbeek

Prefereer jij 1 op 1 contact t.a.v. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Stevensbeek. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon inventariseert je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Stevensbeek