Loading...

Zorgverzekering Stein Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Stein. Populaire keuzes zijn CZ, VGZ, OHRA, FBTO, Achmea. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht deze geldende verzekering met jouw omstandigheden? Geholpen door deze scherpe zorgvergelijker kan je gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. zwangerschap en bevalling + manuele therapie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is nogal moeilijk. Aspecten zoals Zorgpolis of Zorgverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van CZ of inTwente tot bijvoorbeeld FBTO en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door de zorgvergelijker achterhaal je direct en zonder problemen een goedkope verzekering die overeenkomt met jouw individuele wensen. Problemen? Op deze website tref je makkelijke gegevens ten aanzien van aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Slagharen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Stein? De premies van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via onze vergelijker – met bruikbare filters – spot jij binnen 1 minuut welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-stein


Betrouwbare zorgpolis in Stein?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Reutum afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop tref je veel besproken variabelen die van belang zijn. Via deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Arachnofobie of Gynecomastie, maar ook Laurence-Moon-Bardet-Biedl-syndroom en Waardenburg-syndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (de max is €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, jouw gemeente (Stein) of wellicht een vereniging. Je hebt recht op korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Stein?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Stein of ergens in de buurt. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Onderstaand spot jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. negen keer).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is AnderZorg oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Stein?

Jouw basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Stein. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek maar ook Logopedie, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de polisvoorwaarden van je huidige verzekeraar om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk je enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Stein is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: loop na of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Stein. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Stein? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €35 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Stein moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Er zijn nog vele verschillende types zorg in de regio Stein. Neem nou diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, podotherapie of ook psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, haptonomie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Besured of Zekur. Raadpleeg de kleine lettertjes van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Buitenland spoedeisende zorg.

Verzekeringskantoor in Stein

Wil je het liefsteen “echt” gesprek aangaande je zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Stein. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider bekijkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Stein