Loading...

Zorgverzekering Steenderen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Steenderen. Dit kan o.a. naar Menzis, OHRA, VGZ, FBTO, Achmea. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om het huidige contract goed te bekijken. Past jouw geldende polis met jouw behoeften? Met behulp van deze slimme zorgvergelijker kun jij vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals o.a. oefentherapie plus acupunctuur. Het overstappen is binnen 5 minuten geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet makkelijk. Aspecten zoals Polisvoorwaarden en Bestuursrechtelijke premie zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of Ohra tot bijvoorbeeld Interpolis en Salland. Hoe vind ik een gewoon goede verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels onze zorgvergelijker bekijk je rap en makkelijk een voordelige verzekering die past bij de behoeften. Problemen? Op deze pagina check je nuttige info met betrekking tot de basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Sint-Maartensdijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Steenderen? De tarieven van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de vergelijk module – inclusief handige filters – zoek jij gelijk welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-steenderen


Meest gekozen zorgpolis in Steenderen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Rekken afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Verderop vind je een aantal variabelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor o.a. Angststoornis door een somatische aandoening of Frühsommer Meningo Encephalitis, en tevens voor bijv. PDD-NOS en Stemmingsstoornis. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500). Je profiteert van een lagere premie. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, gemeente (Bronckhorst) of soms een school. Je ontvangt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Steenderen?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Steenderen of omgeving. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via internet. Onderstaand check jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(€ 1000 of meer vergoed).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 9 behandelingen).
 7. Beslis over de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is VvAA afsluiten) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Steenderen?

Jouw basispakket dekt veel zorgkosten in Steenderen. Daarmee worden kosten gedekt van onder andere Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Lees de voorwaarden van je actuele verzekeraar en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Verderop vind je een aantal populaire zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Steenderen wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Steenderen. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Steenderen? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €30 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Steenderen is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog meerdere verschillende types zorg in de gemeente Bronckhorst. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie of psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Interpolis en PNOZorg. Controleer de afspraken van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Bovenprothese.

Verzekeringskantoor in Steenderen

Prefereer jij persoonlijk contact t.a.v. jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Steenderen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bekijkt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Steenderen