Loading...

Zorgverzekering Steenbergen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Steenbergen. Dit kan o.a. naar OHRA, Achmea, Menzis, CZ, FBTO. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Matcht de huidige polis met jouw omstandigheden? Via onze innovatieve zorgvergelijker kan men nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld gezinsplanning en epilatie. Het overstappen is binnen 5 minuten gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is best frustrerend. Aspecten zoals Zorgverzekering of Medicijnbeleid zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of OZF tot bijv. Ik en VvAA. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van de zorgvergelijker vind je snel en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die overeenkomt met de behoeften. Meer info? Op deze pagina lees jij makkelijke info m.b.t. de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Sint Philipsland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Steenbergen? De prijzen van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met ons vergelijk script – en de speciale filters – zoek jij snel welke verzekeraar de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-steenbergen


Veel gekozen zorgpolis in Steenbergen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Reijmerstok afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze pagina lees je meer over enkele factoren waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Agnosie of Depersonalisatie Stoornis, echter ook Persoonlijkheidsstoornis en Zangersknobbeltje. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (de max is €500). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra module voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Steenbergen) of wellicht een school. Jouw “win” is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Steenbergen?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Steenbergen of rondom deze plaats. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker op internet. Hieronder check je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 27 behandelingen).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Univé afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Steenbergen?

De basisverzekering betaalt de meeste zorgkosten in Steenbergen. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Ergotherapie, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van de huidige verzekering en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina tref jij meerdere erkende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Steenbergen is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: verifieer of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Steenbergen. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Steenbergen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Steenbergen zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Tevens zijn er velerlei soorten zorg in de regio Steenbergen. Zoals logopedie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek en stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Bewuzt of Zekur. Bestudeer de dekking van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Bottransplantatie.

Verzekeringskantoor in Steenbergen

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact omtrent je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Steenbergen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige controleert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Steenbergen