Loading...

Zorgverzekering Standdaarbuiten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Standdaarbuiten. Veel gekozen partijen zijn FBTO, OHRA, VGZ, CZ, Menzis. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht deze actuele verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de scherpe zorgvergelijker kun jij snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld oedeemtherapie + geneesmiddelen. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is soms frustrerend. Zaken als Zorgpas of Aanvullende verzekering zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of Menzis tot o.a. Ik en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en zonder problemen een goedkope verzekering die klopt met alle behoeften. Hulp nodig? Hier vind je nuttige adviezen m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Sint Kruis zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Standdaarbuiten? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – met bruikbare filters – bekijk jij direct welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Besured, Anderzorg is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-standdaarbuiten


De beste zorgpolis in Standdaarbuiten?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Ravenswaaij afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Op deze site lees je meer over nuttige onderdelen die jou verder op weg helpen. Via deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Clownseczeem of Infectie, maar ook Pancreatitis en Zenuwinzinking. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Moerdijk) of juist een onderwijsinstelling. Je krijgt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Standdaarbuiten?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Standdaarbuiten of omgeving. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger op internet. Op deze pagina lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 18 per jaar).
 7. Selecteer de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld PNOZorg afsluiten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Standdaarbuiten?

Jouw basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Standdaarbuiten. Daarmee ben je standaard verzekerd voor o.a. Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Logopedie, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Bekijk de voorwaarden van de huidige dekking en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina tref jij een aantal gangbare zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Standdaarbuiten wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: inventariseer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Standdaarbuiten. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Standdaarbuiten? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €35 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Standdaarbuiten zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog meerdere zorginstanties in de streek Moerdijk. Denk aan: podotherapie, logopedie, kraamzorg, diëtetiek maar ook stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij DSW en UMC Zorgverzekering. Controleer de kleine lettertjes van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Blindentaststok.

Verzekeringskantoor in Standdaarbuiten

Wil je het liefstpersoonlijk contact ten aanzien van de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Standdaarbuiten. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider controleert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Standdaarbuiten