Loading...

Zorgverzekering Spui Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Spui. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, CZ, Menzis, FBTO, Achmea. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past de afgesloten polis met jouw behoeften? Met behulp van de slimme zorgvergelijker kun jij nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende verzekeringen als bijv. epilatie / mantelzorg. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Zaken als Verzekeringsplicht + Wmo zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of PNOZorg tot aan Ik en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door de zorgvergelijker vind je vlug en moeiteloos een geschikte verzekering die spoort met alle individuele wensen. Problemen? Op deze pagina tref jij nuttige gegevens aangaande de aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Sint Annen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Spui? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De premie hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je supersnel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-spui


De beste zorgpolis in Spui?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Radewijk afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Univé, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze site tref je cruciale aspecten die jou verder op weg helpen. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Borderline-persoonlijkheidsstoornis of Hooikoorts, maar ook Ozaena en Ziekte van Dupuytren. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra dekking voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Terneuzen) of mogelijk een school. Je ontvangt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Spui?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Spui of omgeving. Tip: je doet dit veel rapper en simpeler via internet. Op deze pagina spot jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (o.a. 27 per jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Kiemer afsluiten) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Spui?

De basispolis compenseert veel zorgkosten in Spui. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie. Lees de polisvoorwaarden van de actuele verzekeraar en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Hierna bekijk je een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Spui wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inspecteer of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Spui. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Spui? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Spui moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Er zijn nog allerlei zorginstellingen in de buurt van Terneuzen. Zoals podotherapie, logopedie, diëtetiek, ergotherapie en ook psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, apotheek. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Bewuzt of ZorgDirect. Bestudeer de voorwaarden van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgpolis Beweegprogramma.

Verzekeringskantoor in Spui

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Spui. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Spui