Loading...

Zorgverzekering Spijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Spijk. Bijvoorbeeld naar OHRA, CZ, Menzis, FBTO, Achmea. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht deze geldende polis met jouw wensen. Aan de hand van onze nuttige zorgvergelijker kan men snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld anticonceptie of kraamzorg. Het overstappen is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is best gecompliceerd. Begrippen als Vrije artsenkeuze + Drempelinkomen zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of PNOZorg tot bijvoorbeeld DSW en Salland. Hoe vind ik een passende aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van de zorgvergelijker achterhaal je vlug en gemakkelijk een goede verzekering die in lijn is met je zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina lees je makkelijke details m.b.t. de aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Silvolde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Spijk? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check jij gelijk welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden is meestal wel een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-spijk


Veel gekozen zorgpolis in Spijk?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Puttershoek afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Verderop bekijk je betekenisvolle onderdelen die jou verder op weg helpen. Via deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor o.a. Agorafobie of Intermetamorfose, maar ook Kwashiorkor en Syndroom van Asherman. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra polis voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, een gemeente (Lingewaal) of wellicht een school. Jouw “win” is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Spijk?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Spijk of in deze buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker online. Hierna check jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (o.a. 36 keer p/jaar).
 7. Bepaal een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. De Friesland afsluiten) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Spijk?

Het basispakket betaalt veel voorkomende zorgkosten in Spijk. Zo ben je standaard verzekerd voor o.a. Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts. Maar denk ook aan Ergotherapie, Revalidatiezorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Check de condities van jouw huidige verzekeraar en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website check je meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Spijk is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inspecteer of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Spijk. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Spijk? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Spijk moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er meerdere zorginstellingen in de streek Lingewaal. Zoals podotherapie, logopedie, diëtetiek, ergotherapie of ook haptonomie, audicien, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg. De dekkingen vertonen grote verschillen bij AnderZorg of ZieZo. Controleer de condities van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgpolis Bekkenfysiotherapie.

Verzekeringskantoor in Spijk

Prefereer jij face to face contact inzake jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Spijk. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon checkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Spijk